Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Spiegel Sensor Compact wit

Omschrijving Simplehuman Spiegel Sensor Compact wit

Zit je make-up nog zoals je wilt? Je haren niet helemaal in de war? Er zijn genoeg momenten waarop je wenst dat je een spiegel in je tas had, dat je even kon kijken of alles nog netjes zit. Goed nieuws: de compacte spiegel van SimpleHuman maakt dit mogelijk!

Gemaakt van oersterk RVS: De spiegel Sensor Compact van Simplehuman is gemaakt van RVS, sterk en duurzaam materiaal dat wel tegen een stootje kan. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat je spiegel in je tas kapot gaat. Om deze extra te beschermen kun je een beschermhoesje bij bestellen. De spiegel is voorzien van een handgreep in de vorm van een ring, zodat je de spiegel altijd stevig vast hebt zonder daar veel moeite voor te hoeven doen. De ring kan ook als standaard dienen.

Tru-lux verlichtingssysteem: De spiegel Sensor Compact heeft een handige toevoeging: het tru-lux-verlichtingssysteem. Dit systeem bootst natuurlijk licht na, waardoor je precies kunt zien hoe je eruit ziet in het daglicht. Ook handig: het licht gaat vanzelf aan als je de spiegel uit je tas haalt en gaat ook automatisch weer uit als je deze weer opbergt. Er zijn drie lichtinstellingen: 650, 300 en 110 lux. Na opladen gaat de spiegel ongeveer een week mee.

In verschillende kleuren te verkrijgen: Deze luxe spiegel heeft niet alleen een prettig formaat waardoor je hem probleemloos overal mee naartoe neemt, het is ook nog eens een plaatje om te zien. Je kunt uit verschillende kleuren kiezen. Welke past bij jou?

Kenmerken SimpleHuman Spiegel sensor contact

  • Gemaakt van oersterk RVS
  • Voorzien van handgreep in de vorm van een ring
  • De ring kan ook als standaard dienen
  • Handige toevoeging; het tru-lux-verlichtingssysteem
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren