Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Spiegel Sensor met Wandbevestiging Netstroom zilver

Omschrijving Simplehuman Spiegel Sensor met Wandbevestiging Netstroom zilver

Er zijn meerdere plekken in huis waar een spiegel goed op zijn plaats zou zijn: in de badkamer, in de slaapkamer en in de gang, zodat je nog net even je tanden kunt checken voordat je de deur uit gaat. De wandspiegel van Simplehuman zal door de prachtige vormgeving in geen enkele kamer misstaan.

Materialen van topkwaliteit: Simplehuman weet als geen ander dat kwaliteit voorop staat als je op zoek gaat naar een nieuwe spiegel. De spiegels van Simplehuman zijn dan ook gemaakt van de beste materialen en hebben gegarandeerd een lange levensduur. Deze spiegel is vervaardigd van sterk en duurzaam RVS. Dit materiaal doet het prima in de badkamer, want het is goed bestand tegen het vochtige klimaat en zal niet gaan roesten.

Voorzien van tru-lux-verlichting: Dit handige systeem simuleert natuurlijk zonlicht, waardoor je jezelf ziet alsof je in daglicht je make-up staat te doen, zelfs als de badkamer zelf niet veel licht heeft. Je weet daarom zeker dat je er buiten op straat precies hetzelfde uitziet als toen je voor de spiegel in je badkamer stond. Het licht gaat vanzelf aan als je in de buurt komt, blijft aan zolang je bezig bent en gaat na gebruik automatisch weer uit. Deze spiegel vergroot 5x, waardoor je alles heel gedetailleerd kunt zien.

Gemakkelijk aan de wand te bevestigen: De spiegel kan rechtstreeks op de muur worden bevestigd en is voorzien van een stevige, uitschuifbare arm die in elke gewenste stand gezet kan worden. De stekker past in vrijwel elk standaard stopcontact (100-240V).

Kenmerken Simplehuman Spiegel Sensor met Wandbevestiging Netstroom

  • Gemaakt van sterk en duurzaam RVS
  • Zal niet roesten in de badkamer
  • Stimuleert natuurlijk zonlicht door tru-lux-verlichtingssysteem
  • Vergroting van 5x
  • Voorzien van uitschuifbare arm