Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Spiegel Sensor Reiseditie rosegoud

Omschrijving Simplehuman Spiegel Sensor Reiseditie rosegoud

Als je make-up maar goed zit! Met deze Spiegel Sensor Reiseditie heb je altijd een spiegeltje bij de hand, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over uitgelopen mascara en vervaagde lippenstift, ook niet onderweg.

Vervaardigd van sterk en duurzaam RVS: Een meeneem-spiegeltje moet wel van goede kwaliteit zijn, anders is deze in een mum van tijd kapot. Simplehuman werkt daarom alleen met materialen van topkwaliteit. Deze luxe spiegel is gemaakt van sterk en duurzaam RVS en kan echt wel tegen een stootje. En het is ook helemaal niet erg als je spiegel een keer nat wordt door regen of een lekkend waterflesje. Daar kan dit materiaal prima tegen. De spiegel vergroot 5x, perfect voor het aanbrengen van make-up of het indoen van contactlenzen.

Voorzien van tru-lux-verlichting: Het maakt niet uit waar je bent: met deze spiegel heb je altijd een realistisch beeld. De spiegel is namelijk voorzien van tru-lux-verlichting. Dit handige systeem simuleert daglicht en zorgt voor een helder beeld, of je nu midden in de zon staat of ergens in de schaduw. De verlichting gaat door middel van een sensor automatisch aan als je met je gezicht in de buurt komt en gaat na gebruik ook vanzelf weer uit. Het licht zal daardoor nooit onnodig branden.

Neemt weinig ruimte in beslag: Het is belangrijk dat een meeneem-spiegel goed in je tas past. De Spiegel Sensor Reiseditie is compact van formaat en kan gemakkelijk worden dichtgeklapt en neemt daardoor weinig ruimte in beslag. De spiegel kan worden opgeladen met een standaard USB-aansluiting en gaat bij gemiddeld gebruik ongeveer vijf weken mee.

Simplehuman Spiegel Sensor Reiseditie

  • Gemaakt van sterk en duurzaam RVS
  • De spiegel vergroot 5x
  • Voorzien van Tru-lux-verlichting: bootst daglicht na
  • Neem weinig ruimte in beslag
  • Kan opgeladen worden met USB-aansluiting