Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Spiegel Sensor SE zilver

Omschrijving Simplehuman Spiegel Sensor SE zilver

Ben je op zoek naar een nieuwe spiegel? De Spiegel Sensor SE van Simplehuman is een uitstekende keuze! Deze spiegel heeft een prachtige vormgeving die in geen enkele kamer misstaat, of je hem nu in de badkamer, slaapkamer of woonkamer plaatst. Deze spiegel vergroot 5x, perfect voor het aanbrengen van je make-up of het indoen van je lenzen.

Topkwaliteit materialen: Als je op zoek bent naar een spiegel van hoge kwaliteit, dan kom je al snel bij Simplehuman uit. Dit hooggewaardeerde en prijswinnende merk produceert spiegels die aan alle behoeften voldoen. De spiegels zijn vervaardigd van oersterk en kwalitatief hoogstaand RVS. Staat je spiegel in de badkamer? Geen probleem, want dit sterke materiaal is uitstekend bestand tegen het vochtige klimaat en zal niet gaan roesten of slijten.

Ingebouwde sensor: Deze luxe spiegel is voorzien van tru-lux-verlichting. De ingebouwde sensor weet precies wanneer jij met je gezicht in de buurt komt en gaat automatisch aan en uit. Je hoeft de spiegel daarom niet aan te raken en zult nooit meer last hebben van vette vingers op je spiegel. Tru-lux-verlichting simuleert natuurlijk daglicht, ook in een donkere badkamer, waardoor je er altijd op kunt vertrouwen dat je make-up precies goed zit.

Voorzien van telefoonhouder: De spiegel moet worden aangesloten op een stopcontact. Het snoer kan netjes worden weggewerkt door middel van de geïntegreerde opbergruimte. Kijk je graag een filmpje of een make-up tutorial tijdens het bijwerken van je make-up? De spiegel is voorzien van een ingebouwde telefoonhouder, die meteen via USB kan worden opgeladen.

Kenmerken Simplehuman Spiegel Sensor SE

  • Voorzien van tru-lux-verlichting, bootst daglicht na
  • Gemaakt van sterk en hoogstaand RVS
  • Voorzien van telefoonhouder, die meteen via USB kan worden opgeladen
  • Ingebouwde sensor, licht gaat automatisch aan wanneer je in de buurt komt.
  • Vergroot 5x