Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Spiegel Sensor Pro zilver

Omschrijving Simplehuman Spiegel Sensor Pro zilver

Je gebruikt een spiegel vaker dan je denkt: even je make-up opdoen, checken of er geen blaadje sla tussen je tanden zit en of je haar er nog mee door kan. Deze spiegel vergroot 5x en 10x, perfect voor het aanbrengen van je make-up en het indoen van je lenzen.

Tru-lux-verlichting: Heel vervelend: je dacht dat je make-up perfect zat, maar in het daglicht ziet het er opeens heel anders uit. Dat probleem heb je niet meer met de tru-lux-verlichting. Deze verlichting simuleert natuurlijk zonlicht en zorgt voor een kleurecht beeld. De spiegel zelf hoef je niet aan te raken, want het licht gaat door middel van een sensor automatisch aan als je in de buurt komt. Zolang je bezig bent blijft het licht aan en als je klaar bent gaat deze weer vanzelf uit. Je kunt de standaardinstellingen gebruiken, maar het is ook mogelijk om via de app elke gewenste kleurtemperatuur in te stellen.

Vervaardigd van RVS: Simplehuman legt de focus op eenvoud, functionaliteit en kwaliteit, en dat merk je. De spiegel is gemaakt van sterk RVS. Dit materiaal is duurzaam en gaat bij juist gebruik jarenlang mee, ook in het vochtige klimaat van de badkamer. RVS heeft de naam niet voor niets: dit staal roest niet. Deze spiegel is niet alleen functioneel, maar heeft ook een stijlvolle vormgeving en zal daarom in geen enkele badkamer misstaan.

Draadloos: Als je een hekel hebt aan snoeren langs de muur: goed nieuws. De spiegel Sensor Pro is draadloos en kan worden opgeladen met een standaard USB-aansluiting. Na het opladen gaat de spiegel ongeveer vijf weken mee.

Kenmerken Simplehuman Spiegel Sensor Pro zilver

  • Voorzien van tru-lux-verlichting
  • Via app kleurtemperatuur in te stellen
  • Eenvoud, functionaliteit en kwaliteit
  • Gemaakt van RVS
  • Draadloos en kan worden opgeladen met USB-aansluiting