| Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Spiegel Sensor Touch Control wit

Omschrijving Simplehuman Spiegel Sensor Touch Control wit

Ben je toe aan een nieuwe spiegel die het mogelijk maakt om heel nauwkeurig make-up aan te brengen? De spiegel Sensor Touch Control van Simplehuman is een uitstekende keuze!

Simplehuman: prijswinnend topmerk: Als je een product van Simplehuman aanschaft, dan kun je er zeker van zijn dat je er jarenlang plezier van hebt. Simplehuman zit bovenop de trends en voldoet aan alle behoeften. De focus ligt op kwaliteit en functionaliteit. Er wordt dan ook uitsluitend gewerkt met sterke en duurzame materialen. Voor deze spiegel is gekozen voor oersterk RVS. Wil je de spiegel in badkamer plaatsen? Dat kan. Dit materiaal is uitstekend bestand tegen het vochtige klimaat en zal niet gaan roesten. 

Tru-lux-verlichting: Deze luxe spiegel is voorzien van een tru-lux-verlichtingssysteem. Dit handige systeem met een kleurweergave index van 95 zorgt ervoor dat jij jezelf altijd ziet alsof je in natuurlijk licht staat, zelfs in je donkere badkamer, zodat je make-up er precies uitziet zoals jij wilt.  Ook handig: door de ingebouwde sensor gaat de spiegel automatisch aan als je met je gezicht in de buurt komt en gaat ook vanzelf weer uit. De spiegel is draadloos en kan met een standaard USB-aansluiting worden opgeladen. Eenmaal opgeladen gaat de spiegel maar liefst vijf weken mee.

Kan handmatig worden ingesteld: De Sensor Touch Control spiegel vergroot 5x en kan in elke gewenste stand worden gezet. Stel hem op zo’n manier in dat jij in een comfortabele houding je make-up kunt bijwerken. Ook het verlichtingssysteem kan handmatig en precies worden ingesteld op alle lichtsterktes tussen 100 en 800 lux.

Kenmerken Simplehuman Spiegel Sensor Touch Control

  • Voorzien van Tru-lux-verlichtingssysteem, wat zonlicht nabootst
  • Spiegel is draadloos en kan opgeladen worden met USB-aansluiting
  • Vergroot 5x
  • Gemaakt van RVS
  • Corrosie- en vochtbestendig