Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Simplehuman Tension Doucherek Verstelbaar zilver

Omschrijving Simplehuman Tension Doucherek Verstelbaar zilver

Wil je meer ruimte zonder gaatjes in de muur te hoeven boren? Dat kan met Het Tension doucherek van Simplehuman. Dit handige doucherek klem je tussen de vloer en het plafond en in één klap heb je zeeën van ruimte in je douchecabine voor al je shampooflessen, scheermesjes, washandjes en sponsen.

Simplehuman: De hoofdgedachte van Simplehuman is om het dagelijks leven een stuk makkelijker en efficiënter maken. En met het Tension doucherek lukt dat zeker. Dit doucherek bestaat uit een aluminium stang met compressieveer en past stevig tussen de vloer en het plafond. De stang is uitrekbaar tussen 1.80 en 2.70 meter en is daarmee vrijwel voor elke doucheruimte geschikt. Het doucherek is gemaakt van hoogwaardige materialen die vocht- en corrosiebestendig zijn.

Geen gereedschap nodig: Het voordeel van dit doucherek is dat je geen gereedschap nodig hebt om de stang te monteren. Dat betekent dus ook dat je geen gaatjes hoeft te boren in de muur. De drie verstelbare mandjes van staaldraad kun je omhoog en omlaag schuiven op de gewenste stand. Tevens is dit rek voorzien van haakjes die op elke gewenste plek aan de stang kunnen worden vastgeklikt. Ideaal voor washandjes.

Ook handig: Dat Simplehuman goed nadenkt over producten die het dagelijks leven efficiënter maken, blijkt ook weer uit dit kleine handigheidje. Het doucherek is voorzien van speciaal uitsneden gaten die het mogelijk maken om de (shampoo)flessen ondersteboven neer te zetten voor een snelle dosering. Met haakjes voor scheermesjes, sponzen, of andere accessoires maakt dat dit product dé ideale opberger is voor al je badkamerartikelen.

Kenmerken Simplehuman Tension doucherek

  • Te monteren zonder gereedschap
  • Stang is uittrekbaar van 1,80 tot 2,70 meter
  • Mandjes zijn in hoogte verstelbaar
  • Inclusief handige handdoekhaak voor je washandjes
  • Inclusief opberghaken voor scheermesjes, sponzen en tandenborstels