Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Swiss Diamond Cast au Four Braadpan Ondiep 32 cm zwart

Omschrijving Swiss Diamond Cast au Four Braadpan Ondiep 32 cm zwart

Ben jij gek op koken? Een goede braadpan is dan echt een aanwinst voor je keuken. Met de Swiss Diamond braadpan maak jij de lekkerste vleesgerechten en stoofpotjes.

Gietijzer: een leven lang kookplezier: De Swiss Diamond braadpan (inclusief deksel) is gemaakt van gietijzer met een coating van diamantkristallen. Dit oersterke materiaal gaat een leven lang mee, mits je hem niet uit je handen laat vallen. Als je deze pan goed onderhoudt, dan is het een vriend voor het leven.

De voordelen van gietijzer: Een gietijzeren pan is best zwaar, zeker als je het vergelijkt met een aluminium pan. Maar dit gewicht zorgt er wel voor dat hij stevig op het fornuis staat en niet zomaar zal verschuiven. Gietijzer zorgt daarmee voor een bepaalde veiligheid. De Swiss Diamond braadpan kan op alle warmtebronnen worden gebruikt, behalve inductie. Je kunt hem ook met een gerust hart in de oven zetten. Het duurt even voordat de pan op temperatuur is, maar aan de andere kant: hij koelt ook niet snel af. Is je eten al klaar, maar laten de gasten nog even op zich wachten? Met een gietijzeren pan is dat geen enkel probleem.

Onderhoud: Je moet je nieuwe pan wel een beetje onderhouden: gietijzeren pannen geven bijvoorbeeld de voorkeur aan een handwasje en een nabehandeling met een beetje olijfolie. Wacht met het schoonmaken totdat de pan helemaal is afgekoeld. Gebruik bij het schoonmaken een beetje water en een zachte spons. Je kunt eventueel een beetje zeep gebruiken, maar spoel de pan dan wel goed af.

Kenmerken Swiss Diamond Cast au Four Braadpan

  • Pan is gemaakt van gietijzer
  • Voorzien van coating van diamantkristallen
  • De pan is een vriend voor het leven, gaat jarenlang mee
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie
  • Schoonmaken bij voorkeur met de hand