Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Swiss Diamond Cast au Four Braadpan Rond 28 cm zwart

Omschrijving Swiss Diamond Cast au Four Braadpan Rond 28 cm zwart

Ben jij gek op koken? Een goede braadpan is dan echt een aanwinst voor je keuken. Met de Swiss Diamond braadpan maak jij de lekkerste vleesgerechten en stoofpotjes.

Gegarandeerd een lange levensduur: Deze pan is gemaakt van gietijzer, fijn materiaal dat een heel leven lang mee kan. Deze pan van Swiss Diamond houdt er niet van om op de grond te vallen, maar zolang je dat niet laat gebeuren, zul je er jarenlang plezier van hebben. De braadpan met deksel is in verschillende kleuren te verkrijgen en is geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie. Ook handig: de pan kan in de oven worden gezet.

Uitstekende warmtegeleiding: Door het relatief zware gewicht blijft deze pan stevig op het fornuis staan. In vergelijking met aluminium pannen, duurt het even voordat een gietijzeren pan op temperatuur is. Daar staat wel tegenover dat de pan ook langer warm blijft, en daarmee je eten ook. De pan heeft een speciale coating, die gemaakt is van nano-composiet in combinatie met diamantkristallen. Diamantkristallen zorgen voor de ultieme warmtegeleiding en de warmte wordt dan ook gelijkmatig verdeeld over de gehele pan. De coating zorgt ervoor dat je ingrediënten niet aanbranden of aan de bodem blijven kleven.

Onderhoud: Een gietijzeren pan vraagt iets meer onderhoud dan pannen van andere materialen. Maar als je dit consequent doet, behoudt hij jarenlang zijn kwaliteit. Was de pan met de hand. Gebruik hierbij vooral water, eventueel een beetje zeep en een zachte doek of spons. Geef de pan een fijne nabehandeling door een beetje olie te smeren.

Kenmerken Swiss Diamond braadpan

  • Gemaakt van gietijzer
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie
  • Kan ook in de oven
  • Met de hand schoonmaken
  • Speciale coating van diamantkristallen en nano-composiet