Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Swiss Diamond Cast au Four Grillpan 26 x 26 cm rood

Omschrijving Swiss Diamond Cast au Four Grillpan 26 x 26 cm rood

Ben jij gek op koken en wil je nieuwe technieken leren? Met een grillpan van Swiss Diamond kook jij de sterren van de hemel en zorg je er niet alleen voor dat de smaken beter naar voren komen, maar ook voor een prachtige presentatie, vanwege het typische grillpatroontje dat op je ingrediënten zal ontstaan.

Gaat een leven lang mee: Deze grillpan van Swiss Diamond is vervaardigd van sterk en duurzaam gietijzer. Dit materiaal is bijna niet stuk te krijgen, maar pas wel op: een gietijzeren pan is erg zwaar. Laat hem niet uit je handen vallen, want daar kan hij niet tegen. Het gewicht zorgt ervoor dat de pan stevig op het fornuis staat, waardoor je veilig aan de slag kunt. Als je goed met een gietijzeren pan omgaat, dan heb je er je leven lang plezier van. De grillpan is in verschillende kleuren te bestellen.

Weinig olie nodig: De pan is voorzien van een anti-aanbaklaag, bestaande uit nano-composiet en echte diamantkristallen. Deze coating, samen met de ribbels in de bodem, zorgt ervoor dat je weinig tot geen olie hoeft te gebruiken. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie.

Onderhoud: Het is belangrijk dat de pan volledig is afgekoeld voordat je deze gaat schoonmaken. Gebruik bij het reinigen een zachte spons en wat water. Bij hardnekkig vuil kun je een beetje zeep gebruiken, maar spoel de pan daarna wel goed af. Om de pan zo lang mogelijk zijn kwaliteit te laten behouden, kun je hem na het schoonmaken met een laagje olijfolie behandelen.

Kenmerken Swiss Diamond Cast au Four Grillpan

  • Gemaakt van gietijzer
  • Sterk en duurzaam
  • Anti-aanbaklaag van nano-composiet en diamantkristallen
  • Met de hand schoonmaken
  • Geschikt voor alle warmtebronnen behalve inductie