Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Swiss Diamond Hard Anodised Braadpan met deksel 24 cm

Omschrijving Swiss Diamond Hard Anodised Braadpan met deksel 24 cm

Als je een echte vleesliefhebber bent, kan een braadpan niet in je keuken ontbreken. Ben je op zoek naar een braadpan? Ga dan voor kwaliteit. Met een braadpan van Swiss Diamond braad jij de lekkerste stukken vlees.

Braadpan van topkwaliteit: Als je kiest voor Swiss Diamond, dan kies je voor topkwaliteit. Deze braadpan met deksel is gemaakt van geanodiseerd aluminium, een oersterk en duurzaam materiaal dat bij juist gebruik jarenlang mee gaat. Geanodiseerd aluminium heeft een uitstekende warmtegeleiding, wat daarnaast nog wordt bevorderd door het toevoegen van echte diamantkristallen. Door deze optimale warmtegeleiding wordt de pan snel heet en hoef je het gas niet zo hoog te zetten, wat weer energie bespaart. Een groot voordeel van een aluminium pan is dat dit materiaal ontzettend licht van gewicht is en daarom heerlijk is om mee te werken. De braadpan is voorzien van ergonomisch comfortabele handgrepen, die ondanks de hoge temperatuur (bijvoorbeeld in de oven) nooit te warm zullen worden. 

Niet geschikt voor inductie: De braadpan is geschikt voor bijna alle warmtebronnen, behalve inductie. Je kunt deze pan ook in de oven plaatsen (temperatuur tot 260 graden).

Vereist weinig onderhoud: Mocht je na het eten echt geen zin hebben in de afwas, dan kan deze braadpan heus wel een keertje in de vaatwasser. Echter, aluminium pannen behouden langer hun kwaliteit als je ze even met de hand wast. Gebruik bij het schoonmaken water en een zachte spons. Bij hardnekkig vuil kun je een beetje zeep gebruiken. Spoel de pan daarna zorgvuldig af.

Kenmerken Swiss Diamond braadpan

  • Deze braadpan is gemaakt van aluminium
  • Aluminium is oersterk, duurzaam en gaat jarenlang mee
  • Pan wordt snel heet door uitstekende warmtegeleiding
  • Voorzien van ergonomisch comfortabele handgrepen
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie. Ook geschikt voor de oven.