Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Swiss Diamond Hard Anodised Hapjespan met deksel 24 cm (geschikt voor inductie)

Omschrijving Swiss Diamond Hard Anodised Hapjespan met deksel 24 cm (geschikt voor inductie)

Heb jij nog geen hapjespan in je keukenkastje staan? Dan wordt het hoog tijd! Met deze hapjespan van Swiss Diamond zet jij de meest veelzijdige gerechten op tafel: een heerlijke pasta, een gezond wokgerecht of een goed stuk vlees. Met een hapjespan kun je alle kanten op!

Zwitserse topkwaliteit: Een goede pan gaat jarenlang mee. Swiss Diamond heeft kwaliteit hoog in de vaandel staan en je kunt er daarom vanuit gaan dat deze hapjespan, mits goed onderhouden, jarenlang kookplezier oplevert. De pan is gemaakt van gehard aluminium, een sterk en duurzaam materiaal dat wel tegen een stootje kan. Ook is dit materiaal relatief licht van gewicht, waardoor deze pan erg fijn is om mee te werken. De hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusiefinductie.

Uitstekende warmtegeleiding: Kenmerkend voor een aluminium pan is de goede warmtegeleiding en het feit dat de pan snel op temperatuur is. Maar Swiss Diamond doet er nog een schepje bovenop. De pan is namelijk voorzien van een bijzondere coating, die bestaat uit nano-composiet en echte diamantkristallen. De pan is daarom in mum van tijd heet en wordt de warmte gelijkmatig verdeeld over de gehele pan.

Kan in de vaatwasser: De pan kan in principe best een keertje in de vaatwasser, als je na het eten echt de puf niet meer hebt om aan de afwas te beginnen. Toch geeft hij de voorkeur aan een handwas. Gebruik hiervoor wat water en een zachte spons. Door de pan even met de hand te wassen voorkom je beschadigen en behoud je langer de kwaliteit.

Kenmerken Swiss Diamond hapjespan

  • Gemaakt van aluminium
  • Voorzien van coating van nano-composiet en diamondkristallen
  • Pan is in mum van tijd warm en warmte wordt gelijkmatig verdeeld
  • Kan in vaatwasser, maar verdient de voorkeur voor handwas
  • Geschikt voor alle warmtebronnen