Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Swiss Diamond Hard Anodised Koekenpan 24 cm (geschikt voor inductie)

Omschrijving Swiss Diamond Hard Anodised Koekenpan 24 cm (geschikt voor inductie)

Met een koekenpan van Swiss Diamond kook jij de sterren van de hemel! Elke thuiskok weet dat een goede koekenpan echt niet uit je keuken kan ontbreken. Een fijne koekenpan gebruik je elke avond voor de meest uiteenlopende gerechten. Kies voor kwaliteit en krijg nog meer plezier in het koken met de Swiss Diamond Hard Anodised Koekenpan!

Sterk aluminium met diamantkristallen: Het klinkt bijzonder, maar het is echt zo: deze koekenpan bevat een laagje diamantkristallen! Dit luxe materiaal is namelijk een superieure warmtegeleider en zorgt ervoor dat je pan bijna direct op temperatuur is. De pan zelf is vervaardigd van geanodiseerd aluminium, waardoor het relatief licht van gewicht is en prettig in de hand ligt. Aluminium pannen hebben bij juist gebruik een lange levensduur, dus na aanschaf van de Swiss Diamond koekenpan kun je weer een tijdje vooruit.

Geschikt voor alle warmtebronnen: Van het fornuis zo de oven in: deze koekenpan kan het (op max. 260 graden). Ondanks de hitte zullen de handvatten niet te warm worden. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Vaatwasserbestendig: Heb je echt een keertje geen tijd (of zin) voor de afwas? Deze koekenpan kan heus wel een keertje in de vaatwasser. Maar doe het niet te vaak, want aluminium pannen blijven het mooist als je ze na gebruik even met de hand was. Door de antikleeflaag wordt het schoonmaken nog makkelijker.Gebruik hiervoor alleen water, eventueel een beetje zeep en een zachte spons. Zo behoudt je nieuwe koekenpan het langst zijn kwaliteit!

Kenmerken Swiss Diamond koekenpan

  • Gemaakt van sterk aluminium
  • Voorzien van laagje diamantkristallen
  • Diamantkristallen zorgen voor een uitstekende warmtegeleiding
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Kan ook in de oven