Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Swiss Diamond Hard Anodised Soeppan met deksel 24 cm

Omschrijving Swiss Diamond Hard Anodised Soeppan met deksel 24 cm

Of het nu zomer is of winter, een soepje kan altijd. Denk maar aan een stevige erwtensoep tijdens koude winteravonden of een licht tomatensoepje op zonnige dagen. Met de soeppan van Swiss Diamond maak jij in een mum van tijd de meest uiteenlopende soepen.

Gemaakt van geanodiseerd aluminium: Als je gaat voor kwaliteit, dan zijn de pannen van Swiss Diamond een uitstekende keuze. Deze soeppan is gemaakt van geanodiseerd aluminium en RVS handgrepen. Dit sterke en duurzame aluminium wordt veel gebruikt vanwege de fijne eigenschappen. Aluminium is namelijk relatief licht van gewicht, wel zo fijn als je met pannen in de weer gaat. Aluminium gaat bij juist gebruik jarenlang mee, dus na aanschaf van deze soeppan kun je weer een hele tijd vooruit. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie.

Unieke toevoeging: diamantkristallen: De pannen van Swiss Diamond hebben een bijzondere toevoeging, namelijk: diamantkristallen. De pannen zijn voorzien van een speciale coating gemaakt van deze kristallen in combinatie met nano-composiet. Diamantkristallen zijn toppers als het gaat om warmtegeleiding en het komt dan ook niet als verrassing dat deze soeppan snel op temperatuur is en de warmte gelijkmatig zal worden verdeeld over de gehele pan.

Geeft de voorkeur aan een handwas: De pannen van Swiss Diamond zijn in principe geschikt voor de vaatwasser en dat kun je ook best een keertje doen. Echter, aluminium pannen behouden langer hun kwaliteit als je ze even met de hand was. Gebruik hiervoor water, een zachte spons of doek en eventueel wat zeep.

Kenmerken Swiss Diamond Hard Anodised Soeppan

  • Gemaakt van aluminium met RVS handgrepen
  • Geschikt voor alle warmtebronnen behalve inductie
  • Voorzien van coating van diamantkristallen en nano-composiet
  • Uitstekende warmtegeleiding, snel op temperatuur
  • Geschikt voor de vaatwasser, maar maak de pan bij voorkeur met de hand schoon