Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Swiss Diamond Hard Anodised Steelpan met deksel 16 cm

Omschrijving Swiss Diamond Hard Anodised Steelpan met deksel 16 cm

Met deze steelpan met deksel van Swiss Diamond kook jij de sterren van de hemel! Een steelpan wordt voor veel verschillende dingen gebruikt. Je kunt er groenten in koken, sauzen in maken of chocolade in laten smelten als je iets lekkers gaat bakken. Een goede steelpan kun je eigenlijk niet missen!

Topkwaliteit uit Zwitserland: Met deze steelpan van Swiss Diamond haal je een echt kwaliteitsproduct in huis. Eentje die gegarandeerd voor jarenlang kookplezier zal zorgen. Deze steelpan is gemaakt van de beste materialen, namelijk gehard geanodiseerd aluminium. Dit sterke materiaal is heel geschikt voor pannen, omdat het een uitstekende warmtegeleiding heeft en snel op temperatuur komt. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld over de zijkanten en de bodem, terwijl de handgrepen nooit te heet zullen worden. Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie.

Coating van echte diamantkristallen: Kenmerkend voor Swiss Diamond is de speciale anti-aanbaklaag waarvan alle pannen worden voorzien. De coating bestaat uit nano-composiet in combinatie met echte diamantkristallen. Als je een pan wilt met optimale warmtegeleiding, dan zijn diamantkristallen eerste keus. Door deze coating heeft een momentje van onoplettendheid niet langer enorme invloed, want je eten zal niet snel aanbranden of aan de bodem vastkleven.

Vaatwasserbestendig, maar...: Deze steelpan kan in principe in de vaatwasser. Best handig voor af en toe. Maar net als alle aluminium pannen, gedijt deze pan beter als je hem een beetje persoonlijke aandacht geeft in de vorm van een handwasje met wat water, eventueel een beetje zeep en een zachte spons of doek. Helemaal niet veel moeite, want door de coating is er waarschijnlijk niets aangebrand!

Kenmerken Swiss Diamond steelpan

  • Gemaakt van aluminium
  • Voorzien van speciaal anti-aanbaklaag van diamantkristallen
  • Uitstekende en gelijkmatige warmtegeleiding
  • Geschikt voor vaatwasser, maar verdient de voorkeur voor handwas
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie