Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Swiss Diamond XD Non-Stick Classic Vispan met Deksel ovaal 38 x 26 cm

Omschrijving Swiss Diamond XD Non-Stick Classic Vispan met Deksel ovaal 38 x 26 cm

Als je een echte visliefhebber bent, dan is een goede vispan de investering waard. Als je met kwaliteitspannen werkt, is koken veel prettiger en haal je veel meer smaak naar boven. Heb jij regelmatig vis in je boodschappenmandje liggen? Dan is de Swiss Diamond XD vispan (inclusief glazen deksel) echt iets voor jou!

Vervaardigd van sterk en duurzaam aluminium: Een vispan is ovaal van vorm en groter dan een gemiddelde koekenpan, zodat je een grotere vis in zijn geheel erin kunt leggen. De pannen van Swiss Diamond zijn van zodanige kwaliteit dat je jarenlang gebakken zit. Omdat er tijdens de productie gebruik is gemaakt van aluminium is een lange levensduur gegarandeerd. Aluminium zorgt er ook voor dat de pan licht in gewicht is en daarom gemakkelijk om mee te werken.

Antikleeflaag van diamantkristallen: Ja, dat lees je goed. De pannen van Swiss Diamond komen standaard met een bijzondere antikleeflaag, bestaande uit diamantkristallen en nano-composiet. Deze materialen, samen met het aluminium, zorgen voor een excellente warmtegeleiding, want niets geleidt warmte zo optimaal als diamantkristallen. De pan zal daarom snel op temperatuur komen en de warmte gelijkmatig verdelen over de bodem en de zijkant.

Vaatwasserbestendig: Na gebruik kun je de pan het beste even met de hand schoonmaken. Gebruik hiervoor water, een zachte doek en eventueel een beetje zeep. Heb je echt geen tijd of zin? De pan mag ook best een keertje in de vaatwasser. Doe dit echter niet te vaak, want deze pan geeft eigenlijk de voorkeur aan een beetje persoonlijke aandacht.

Kenmerken Swiss Diamond Vispan

  • Ovaal van vorm, ideaal voor een visje
  • Pan gemaakt van aluminium
  • Voorzien van coating van diamantkristallen wat zorgt voor goede wartegeleiding
  • Verdient de voorkeur om met de hand schoongemaakt te worden
  • Pan komt snel op temperatuur