Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Swiss Diamond XD Non-stick Classic Braadslede 34 x 26 cm

Omschrijving Swiss Diamond XD Non-stick Classic Braadslede 34 x 26 cm

Een braadslede is voor meerdere doeleinden inzetbaar. Je kunt deze gebruiken als ovenschaal, om vlees in te arroseren en je kunt hem zelfs op het fornuis zetten. Met de braadslede van Swiss Diamond haal je een echt kwaliteitsproduct in huis!

Zwitserse klasse: Er zijn natuurlijk genoeg braadsledes te koop, maar als je voor kwaliteit gaat, dan kom je al snel uit bij Swiss Diamond. De producten van dit Zwitserse bedrijf staan bekend om de uitmuntende kenmerken en de lange levensduur. Deze braadslede is gemaakt van dik aluminium. Aluminium is erg licht van gewicht. Best fijn als je je braadslede regelmatig uit de oven moet halen om het vlees te bedruipen. Aluminium is erg sterk en duurzaam en kan wel tegen een stootje. Deze braadslede is geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie.

Anti-aanbaklaag van diamantkristallen: De braadslede is voorzien van een speciale coating om aanbranden en vastkleven tegen te gaan. Deze coating is gemaakt van nano-composiet en echte diamantkristallen. Dat klinkt apart, maar er is voor gekozen omdat niets beter warmte geleidt dan diamantkristallen. Deze braadslede komt daarom heel snel op temperatuur en de warmte wordt gelijkmatig verdeeld.

Kan in de vaatwasser: Ook handig: na gebruik kan de braadslede in de vaatwasser worden gezet. Toch even een waarschuwing: doe dit niet te vaak, want eigenlijk geven aluminium producten de voorkeur aan een handwas. In de vaatwasser loop je namelijk risico op beschadigingen en tijdens een handwas is dit risico minimaal. Was de braadslede met wat water, eventueel een beetje zeep en een zachte doek of spons.

Kenmerken Swiss Diamond braadslede

  • Gemaakt van sterk aluminium
  • Anti-aanbaklaag van diamantkristallen
  • Diamantkristallen zorgen voor een zeer goede warmtegeleiding
  • Kan in de vaatwasser, een handwas verdient de voorkeur
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie