Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Swiss Diamond XD Non-stick Classic Grillplaat Double Burner 40 x 28 cm

Omschrijving Swiss Diamond XD Non-stick Classic Grillplaat Double Burner 40 x 28 cm

Ga voor kwaliteit met een Double Burner Grillplaat van Swiss Diamond. Met deze plaat heb je een grillplaat en een bakplaat in één. Wil je de karakteristieke smaak van gegrild vlees of wil je gewoon even een eitje bakken? Op de Double Burner kan het allemaal (en tegelijkertijd)!

Topkwaliteit materialen: Swiss Diamond heeft kwaliteit hoog in de vaandel staan en werkt dan ook alleen met de beste materialen. Voor de Double Burner is gebruik gemaakt van extra dik aluminium. Dit duurzame materiaal heeft bij juist gebruik een zeer lange levensduur. Aluminium beschikt over een aantal fijne eigenschappen: het is licht van gewicht, komt snel op temperatuur en is bijna niet kapot te krijgen. De plaat kan over twee pitten worden geplaatst en is geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie.

Coating van diamantkristallen: Ja, dat lees je goed! De Double Burner Grillplaat is voorzien van een heel bijzondere anti-aanbaklaag. De coating is namelijk gemaakt van nano-composiet en echte diamantkristallen. Deze materialen zorgen voor een uitmuntende warmtegeleiding, waardoor de hitte gelijkmatig verdeeld wordt over de gehele plaat.

Vaatwasserbestendig: De Double Burner is geschikt voor de vaatwasser, maar geeft de voorkeur aan een handwas. In de vaatwasser loop je namelijk meer risico op beschadigingen en dat kan ten koste gaan van de kwaliteit. Gelukkig is het helemaal niet veel werk om de grillplaat even zelf schoon te maken. De anti-aanbaklaag zorgt er bovendien voor dat er niets is blijven kleven. Maak de plaat schoon met wat water, een spons en eventueel een beetje afwasmiddel. Zo kan hij er weer een tijdje tegenaan!

Kenmerken Swiss Diamond grillplaat Dubble Burner

  • Gemaakt van extra dik aluminium
  • Voorzien van bijzondere anti-aanbaklaag; coating van nano-composiet met diamantkristallen
  • Grillplaat en bakplaat in één
  • Geschikt voor vaatwasser, maar geef voorkeur aan handwas
  • Geschikt voor alle warmtebronnen behalve inductie