Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Swiss Diamond XD Non-stick Classic Grillplaat Griddle 40 x 28 cm

Omschrijving Swiss Diamond XD Non-stick Classic Grillplaat Griddle 40 x 28 cm

Ben jij veel in de keuken te vinden en heb je zin in iets nieuws? Laat je oude koekenpan een keertje staan en werk eens met een bakplaat! Met de Classic Grillplaat Griddle maak je in een mum maak je de meest uiteenlopende gerechten, voor zowel het ontbijt, de lunch als het avondeten. Wat zet jij vandaag op tafel?

Extra dik aluminium: Swiss Diamond staat voor uitmuntende kwaliteit. Deze klassieke bakplaat biedt dan ook gegarandeerd jarenlang kookplezier. De bakplaat is gemaakt van extra dik vormvast aluminium, een sterk en duurzaam materiaal met uitstekende warmtegeleiding. Deze warmtegeleiding wordt nog eens bevorderd door de unieke anti-aanbaklaag, die gemaakt is van nano-composiet en echte diamantkristallen. De bakplaat komt hierdoor snel op temperatuur en kan meteen worden gebruikt. De hitte wordt gelijkmatig verdeeld over de gehele plaat.

Niet geschikt voor inductie: De bakplaat kan op bijna alle warmtebronnen gebruikt worden, behalve inductie. De plaat is geschikt voor gas, keramisch, halogeen, elektrisch, ring kookplaat en kan ook in de oven worden gezet. De bakplaat kan ook worden gebruikt om diepgevroren producten geleidelijk op te laten ontdooien.

Gemakkelijk te reinigen: Na gebruik kun je de bakplaat gemakkelijk in de vaatwasser zetten. Maar pas op: als je dit te vaak doet, loop je risico op beschadigingen. Aluminium pannen en grillplaten doen het langer met wat persoonlijke aandacht in de vorm van een handwas. Door de anti-aanbaklaag hoeft dit helemaal niet veel tijd te kosten. Maak de plaat schoon met water, een zachte spons en eventueel een beetje zeep.

Kenmerken Swiss Diamond Classic Grillplaat Griddle

  • Voorzien van anti-aanbaklaag
  • Gemaakt van extra dik aluminium
  • Licht van gewicht, komt snel op temperatuur en niet kapot te krijgen
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie
  • Geschikt voor vaatwasser, maar geef voorkeur aan handwas