Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Swiss Diamond XD Non-stick Classic Grillplaat Grill 40 x 28 cm

Omschrijving Swiss Diamond XD Non-stick Classic Grillplaat Grill 40 x 28 cm

 Wil jij meer doen met je ingrediënten? Kijk dan eens naar de Swiss Diamond Classic Grillplaat. Op deze handige plaat grill jij de beste stukken vlees, vis en groenten. Dat is niet alleen heel smakelijk, maar ziet er door de ribbels het karakteristieke grillpatroon ook nog eens chic uit!

Gemaakt van sterk en duurzaam aluminium: De Swiss Diamond Classic Grillplaat is gemaakt van extra dik aluminium. Dit materiaal is ontzettend sterk en fijn om mee te werken. Bij juist gebruik biedt deze grillplaat jarenlang kookplezier. De Classic grillplaat is groot genoeg voor twee pitten. De plaat is geschikt voor alle bijna alle warmtebronnen: gas, keramisch, halogeen, elektrisch en ring kookplaat, maar niet voor inductie. Ook handig: je kunt deze grillplaat gebruiken om bevroren producten op te laten ontdooien.

Anti-aanbaklaag met echte diamantkristallen: Swiss Diamond voorziet de pannen en grillplaten van een wel heel bijzondere anti-aanbaklaag. Deze bestaat namelijk uit nano-composiet en echte diamantkristallen (wel 200.000 per plaat!). Niets geleidt warmte zo optimaal als diamantkristallen. Aluminium heeft ook een uitstekende warmtegeleiding. Door deze unieke combinatie komt de grillpan snel op temperatuur en zal de hitte gelijkmatig worden verdeeld, zodat alle ingrediënten op hetzelfde tempo zullen garen.

Gemakkelijk te reinigen: Na gebruik kun je de grillplaat in de vaatwasser zetten, maar je kunt hem ook gemakkelijk schoonmaken met wat water en een zachte spons of doek. Bij hardnekkig vuil mag er een beetje afwasmiddel worden gebruikt. Pas op met harde sponzen en agressief schoonmaakmiddel. Dit kan de grillplaat beschadigen, en dat is natuurlijk zonde!

Kenmerken Swiss Diamond grillplaat

  • Gemaakt van extra dik aluminium
  • Geschikt voor alle warmtebronnen behalve inductie
  • Voorzien van anti-aanbaklaag bestaande uit nano-composiet en diamantkristallen
  • Snel op temperatuur en gelijkmatige hitteverdeling
  • Geschikt voor de vaatwasser, maar geef voorkeur aan handwas.