Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Swiss Diamond XD Non-stick Classic Induction Braadpan 28 x 28 cm

Omschrijving Swiss Diamond XD Non-stick Classic Induction Braadpan 28 x 28 cm

Houd je van koken en wil je nu echt met goede materialen gaan werken? Een behoorlijke braadpan kan eigenlijk niet uit de keuken ontbreken. Kijk daarom eens naar de Swiss Diamond XD Braadpan non-stick. Het Zwitserse bedrijf Swiss Diamond produceert allerlei soorten pannen van hoogstaande kwaliteit. Maar ze gaan nog een stapje verder: tijdens het productieproces wordt een heel bijzonder materiaal toegevoegd, namelijk echte diamantkristallen.

Braadpan van topkwaliteit: De XD Braadpan is een droom om mee te werken en je zult er dan ook jaren kookplezier van hebben. De combinatie van diamantkristallen en extra dik gietaluminium zorgt ervoor dat de braadpan snel op temperatuur is en een optimale warmtegeleiding heeft. Je kunt hierdoor energie besparen, want het gas hoeft niet zo hoog. Aluminium heeft meer voordelen: het is bijvoorbeeld licht van gewicht en is daarom fijn om mee te werken.

Geschikt voor inductie: Deze XD braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen: elektrisch, gas, halogeen, inductie en keramisch. Je kunt deze pan ook in de oven plaatsen (temperatuur tot 260 graden). Ook fijn: de ergonomisch comfortabele handvatten blijven koel.

Non stick beschermlaag: Ben je nog niet zo’n ervaren kok? Met pannen van Swiss Diamond hoef je niet bang te zijn dat je eten aanbrandt: de pan is namelijk voorzien van een handige non-stick laag. Door dit extra beschermlaagje is het schoonmaken ook helemaal geen moeite. De braadpan is geschikt voor de vaatwasser, maar het is eigenlijk altijd beter om deze even met de hand af te wassen. Op deze manier behoudt de pan langer zijn kwaliteit.

Kenmerken Swiss Diamond Braadpan

  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Voorzien van anti-aanbaklaag
  • Geschikt voor vaatwasser, maar geef voorkeur aan handwas
  • Gemaakt van gietaluminium in combinatie met diamantkristallen
  • Kan ook in de oven tot 260 graden