Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Swiss Diamond XD Non-stick Classic Induction Braiseerpan met Deksel 28 cm

Omschrijving Swiss Diamond XD Non-stick Classic Induction Braiseerpan met Deksel 28 cm

Ben jij een enthousiaste hobbykok die graag nieuwe dingen uitprobeert? Als je al enige ervaring hebt in de keuken, dan klinkt de term ‘braiseren’ je misschien bekend in de oren. Met deze techniek maak je de lekkerste gerechten met zowel vlees en vis als groenten. Als je deze techniek graag gebruikt kan een goede braiseerpan natuurlijk niet uit je keuken ontbreken!

Zwitserse topkwaliteit : Het Zwitserse bedrijf Swiss Diamond produceert pannen van zeldzame kwaliteit en voorziet deze van een heel speciale antikleeflaag: namelijk eentje met echte diamantkristallen erin verwerkt! Diamantkristallen lopen voorop als het gaat om warmtegeleiding en zorgen daardoor voor een pan die snel en gelijkmatig opwarmt, waardoor je weinig of geen olie hoeft te gebruiken. Aluminium pannen hebben bij juist gebruik een lange levensduur en dat is bij deze luxe variant niet anders. Bovendien is dit materiaal erg licht van gewicht en zal, ondanks de hoge temperatuur, niet van vorm veranderen.

Geschikt voor inductie: Niet alle pannen zijn geschikt voor inductie, maar deze wel! De pan kan daarnaast op alle andere warmtebronnen gebruikt worden en kan in de oven tot maximaal 260 graden.

Kan in de vaatwasser: In principe is de pan vaatwasserbestendig, maar eigenlijk geeft hij, net als andere aluminium pannen, de voorkeur aan een handwas. Gebruik hiervoor water en een zachte spons. Bij hardnekkig vuil kan een beetje zeep worden gebruikt. Spoel de pan hierna zorgvuldig af. Door de pan even met de hand te wassen, zorg je ervoor dat hij zijn kwaliteit gedurende zeer lange tijd behoudt. Een kleine moeite, maar veel resultaat!

Kenmerken Swiss Diamond Braiseerpan

  • Antikleeflaag van diamantkristallen
  • Uitstekende warmtegeleiding
  • Gemaakt van aluminium
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, ook voor inductie
  • Geef de voorkeur aan een handwasje, al is hij wel geschikt voor vaatwasser