Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Swiss Diamond XD Non-stick Classic Induction Crêpepan 26 cm

Omschrijving Swiss Diamond XD Non-stick Classic Induction Crêpepan 26 cm

Crêpes: wie is er niet dol op? Crêpes zijn ontzettend veelzijdig. Je kunt ze maken voor het ontbijt met vers fruit, en wat dacht je van een hartige pannenkoek voor het avondeten? Met een speciale crêpepan maak je het bakken nog leuker. Door de lage rand kun je de pannenkoeken namelijk gemakkelijker keren.

Lichtgewicht met een diamant laagje: Het bijzondere aan de Swiss Diamond crêpepan is dat het is voorzien van een bijzondere hightech antikleeflaag, samengesteld van echte diamantkristallen en nano-composiet. De pan zelf is gemaakt van vormvast aluminium. Deze bijzondere combinatie zorgt ervoor dat de crêpepan snel op temperatuur komt en over een excellente hittegeleiding beschikt. Het is hierdoor niet nodig om veel olie te gebruiken. Je gerecht zal door het beschermlaagje niet snel aanbranden. Door het gebruik van aluminium is de pan zeer licht van gewicht, waardoor je je omgedraaide crêpes moeiteloos kunt opvangen.  

Geschikt voor inductie: De Swiss Diamond XD Crêpepan  is op veel warmtebronnen te gebruiken: gas, elektrisch, keramisch en inductie. Ook kun je de pan in de oven zetten op maximaal 260 graden. De handvatten zullen niet opwarmen.

Vaatwasserbestendig: De Swiss Diamond Crêpepan is geschikt voor de vaatwasser. Toch wordt dat niet altijd aangeraden. Aluminium pannen doen het beter als je ze een beetje aandacht geeft in de vorm van een handwas. Zo blijft de kwaliteit langer gegarandeerd. Maak je pan schoon met water en zeep. Gebruik bij hardnekkig vuil een beetje zeep en spoel de pan goed na.

Kenmerken Swiss Diamond Crêpepan

  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Voorzien van anti-aanbaklaag
  • Geschikt voor de vaatwasser, maar liever met de hand schoonmaken
  • Gemaakt van aluminium
  • Snel op temperatuur en een uitstekende hittegeleiding