Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Swiss Diamond XD Non-stick Classic Induction Grillpan Diep 28 x 28 cm

Omschrijving Swiss Diamond XD Non-stick Classic Induction Grillpan Diep 28 x 28 cm

Er zijn veel redenen om tot de aanschaf van een grillpan over te gaan, vooral als je een enthousiaste thuiskok bent. Grillen brengt de smaak van je ingrediënten naar een hoger niveau. Maar dat niet alleen. Het is ook goed voor je gezondheid: door de ribbels in de onderkant hoef je weinig of geen olie te gebruiken. Dezelfde ribbels zorgen voor het kenmerkende grillpatroon op je stukje vlees, waardoor alles er meteen een stuk indrukwekkender uit ziet.

Echte diamantkristallen: De Swiss Diamond XD Grillpan is niet zomaar een grillpan. Een pan van deze kwaliteit kom je zelden tegen. Tijdens de productie zijn, naast aluminium, echte diamantkristallen toegevoegd. Niets geleidt warmte zo optimaal als diamantkristallen. Deze kwalitatief hoogstaande grillpan is daarom in een mum van tijd op temperatuur en heeft een gelijkmatige warmteverdeling, zonder dat je het gas daarvoor hoog moet zetten. De handvatten blijven altijd koel.

Non-stick beschermlaag: Swiss Diamond pannen zijn voorzien van een antikleeflaag, zodat een moment van onoplettendheid er niet direct voor zorgt dat je eten in de vuilnisbak kan. Dit maakt koken een stuk prettiger. De grillpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Vaatwasserbestendig: De grillpan is geschikt voor de vaatwasser. Heb je echter wel even tijd, dan is een handwasje toch aan te raden. Met een beetje aandacht houd je de Swiss Diamond pannen het allermooist. Was de pan af met water en een zachte spons. Hardnekkig vuil kan met een beetje zeep worden weg geboend. Spoel de pan hierna goed af zodat alle zeepresten verdwenen zijn.

Kenmerken Swiss Diamond Classic grillpan

  • Gemaakt van aluminium in combinatie met diamantkristallen
  • Voorzien van anti-aanbaklaag
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Geschikt voor vaatwasser, maar heeft de voorkeur voor een handwasje
  • Gelijkmatige warmteverdeling