Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Swiss Diamond XD Non-Stick Classic Induction Pannenkoekenpan 26 cm

Omschrijving Swiss Diamond XD Non-Stick Classic Induction Pannenkoekenpan 26 cm

Je ziet ze tegenwoordig overal voorbij komen: kleine pannenkoekjes met een heleboel stroop en stukjes fruit. Het lijkt misschien veel werk, maar dat hoeft helemaal niet! De Swiss Diamond XD Pannenkoekenpan maakt het heel makkelijk voor je. Met deze pan maak je maar liefst vier kleine pannenkoeken tegelijkertijd! Zo heb jij in een mum van tijd een stapel heerlijke pannenkoekjes voor je neus staan.

Gemaakt van de beste materialen: Swiss Diamond is niet zomaar een merk. Dit Zwitserse bedrijf maakt namelijk gebruik van een gepatenteerde high tech coating, bestaande uit nano-composiet en echte diamantkristallen! De pan is vervaardigd van sterk en duurzaam aluminium, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Deze bijzondere materialen bij elkaar zorgen ervoor dat de pannenkoekenpan snel op temperatuur is en voor een excellente warmtegeleiding, waardoor al je pannenkoeken gelijkmatig zullen garen. Extra voordeel: door de uitstekende warmtegeleiding hoef je weinig olie of boter te gebruiken.

Geschikt voor inductie: Deze pannenkoekenpan kan worden gebruikt op alle warmtebronnen, inclusief inductie. De pan kan ook in de oven worden gebruikt op maximaal 260 graden.

Kan in de vaatwasser: Als het echt niet anders kan, dan mogen Swiss Diamond pannen best een keertje in de vaatwasser worden gezet. Maar je doet veel langer met je nieuwe pan als je hem na gebruik even met de hand schoonmaakt. De antikleeflaag maakt dit bovendien nog gemakkelijker. Gebruik hiervoor water en een zachte doek. Is de pan erg vuil? Dan kun je eventueel wat zeep gebruiken. Spoel de pan hierna goed af.

Kenmerken Swiss Diamond pannenkoekenpan

  • Geschikt voor 4 kleine pannenkoekjes tegelijkertijd
  • Gemaakt van sterk en duurzaam aluminium
  • Weinig boter of olie nodig bij bereiding van pannenkoeken
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Kan in de vaatwasser, maar liever met de hand schoonmaken