Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Swiss Diamond XD Non-Stick Classic Induction Steelpan met Deksel 32 cm met 2 handvatten

Omschrijving Swiss Diamond XD Non-Stick Classic Induction Steelpan met Deksel 32 cm met 2 handvatten

Ben jij toe aan een nieuwe pan? Ga voor kwaliteit: een goede pan maakt koken nog leuker! Met een Swiss Diamond XD Steelpan maak jij de beste sauzen en soepen!

Kwalitatief hoogstaande materialen: Als je een nieuwe pan koopt, kan dat even een investering zijn. Met een pan van Swiss Diamond krijg je echter altijd waar voor je geld. Deze oersterke steelpan is gemaakt van aluminium. Dit materiaal brengt veel voordelen met zich mee: een lange levensduur, vaste vorm en een uitstekende warmtegeleiding, zowel op de bodem als de zijkanten. Omdat aluminium licht van gewicht is, is de pan heerlijk om mee te werken. Daarnaast is de steelpan voorzien van een bijzondere antikleeflaag: eentje met echte diamantkristallen. Diamantkristallen zijn perfecte warmtegeleiders, waardoor de pan in een mum van tijd op temperatuur is. Je kunt meteen beginnen!

Geschikt voor inductie: Ook fijn aan deze steelpan: je kunt hem op verschillende warmtebronnen gebruiken. De pan is geschikt voor elektrisch, gas, halogeen, inductie en keramisch. Ook kan de steelpan zonder problemen in de oven geplaatst worden (tot maximaal 260 graden). Ondanks de temperatuur zullen de ergonomisch comfortabele handvatten niet te warm worden.

Vaatwasserbestendig: De pannen van Swiss Diamond kunnen in de vaatwasser gereinigd worden. Bij aluminium pannen wordt het echter aangeraden om deze na gebruik even met de hand te wassen. Gebruik hiervoor water en een zachte spons. Eventueel kun je een beetje zeep gebruiken, maar spoel de pan daarna goed af. Met een beetje aandacht houd je je nieuwe pan het langst goed!

Kenmerken Swiss Diamond steelpan

  • Geschikt voor alle warmtebronnen, ook voor inductie
  • Ook geschikt voor de oven tot 260 graden
  • Ergonomisch comfortabele handvatten worden niet warm
  • Gemaakt van aluminium
  • Kan in de vaatwasser, maar heeft voorkeur voor een handwas