Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Swiss Diamond XD Non-Stick Classic Induction Wokpan met Deksel en Tempurarek 32 cm

Omschrijving Swiss Diamond XD Non-Stick Classic Induction Wokpan met Deksel en Tempurarek 32 cm

Wokken is populair, en terecht. Iedereen kan het en je maakt de meest veelzijdige gerechten, die meestal in een mum van tijd klaar zijn. Wat ga jij koken vanavond? Maak eens een lekkere noedelroerbak of een smaakvolle pad thai. Gooi er wat vlees of vis in, of ga lekker vegetarisch met gewokte tofureepjes. Met een wokpan van Swiss Diamond kun je alle kanten op!

Gegarandeerd een lange levensduur: De Swiss Diamond XD wokpan is vervaardigd van sterk en duurzaam aluminium. Dit materiaal zorgt ervoor dat de pan bij juist gebruik voor jarenlang kookplezier zal zorgen. Aluminium komt door de uitstekende warmtegeleiding snel op temperatuur en heeft een goede warmteverdeling, waardoor de ingrediënten gelijkmatig zullen garen. Ook is aluminium licht van gewicht en daardoor fijn om mee te werken. De pan wordt geleverd inclusief deksel en tempurarek.

Voorzien van een antikleeflaag: Voor de beginnende (en snel afgeleide) koks is een antikleeflaag een handig trucje om je eten niet te laten aanbranden. Deze antikleeflaag is echter bijzonder: er zijn namelijk echte diamantkristallen aan toegevoegd! Klinkt luxe, en dat is het ook! Niets geleidt warmte beter dan diamantkristallen. Met de Swiss Diamond wokpan haal je dus echt een kwaliteitspan in huis.

Geschikt voor inductie: De meeste wokpannen kunnen niet op inductie worden gebruikt, maar deze wel! De pan is daarnaast geschikt voor gas, halogeen, elektrisch, keramisch en de oven. Je kunt de pan na gebruik in de vaatwasser zetten, maar een handwasje is vaak toch beter. Zo behoudt de pan het langst zijn kwaliteit.

Kenmerken Swiss Diamond wokpan

  • Gemaakt van aluminium
  • Heeft een goede warmteverdeling
  • Geleverd inclusief deksel en tempurarek
  • Anti-aanbaklaag van diamantkristallen
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie