Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Swiss Diamond XD Non-Stick Classic Pannenset Set van 6 Stuks

Omschrijving Swiss Diamond XD Non-Stick Classic Pannenset Set van 6 Stuks

Ben je toe aan een aantal goede pannen? De Pannenset van Swiss Diamond voorziet je in alles wat je nodig hebt. Ken je iemand die op zichzelf gaat wonen? Deze pannenset is het ideale cadeau!

Gegarandeerd een lange levensduur: Met deze set kan iedere thuiskok uitstekend uit de voeten. De Swiss Diamond pannen zijn vervaardigd van dik aluminium. Dit materiaal beschikt over een aantal fijne eigenschappen. Aluminium pannen zijn bijvoorbeeld licht van gewicht en daarom gemakkelijk om mee te werken. Dit materiaal is oersterk en kan wel tegen een stootje, dus je kunt bij juist gebruik een zeer lange levensduur verwachten. Deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie.

Coating van diamantkristallen: De pannen van Swiss Diamond zijn voorzien van een heel bijzondere anti-aanbaklaag. Deze bestaat namelijk uit nano-composiet en echte diamantkristallen. Misschien had je daar nog nooit eerder van gehoord, maar diamantkristallen zijn ontzettend goed in warmtegeleiding en dat kun je bij een pan wel gebruiken. Deze pannen komen daarom snel op temperatuur en koelen ook weer snel af. De warmte wordt gelijkmatig over de bodem en zijkant verdeeld, zodat alle ingrediënten op hetzelfde tempo kunnen garen. De comfortabele handgrepen blijven overigens altijd lekker koel.

Kunnen in de vaatwasser: De pannen van Swiss Diamond kunnen in principe in de vaatwasser, maar geven zoals alle aluminium pannen de voorkeur aan een handwas. In de vaatwasser loop je meer risico op beschadigingen en dat is natuurlijk zonde. Maak de pannen schoon met water, een zachte spons en eventueel een beetje zeep.

Kenmerken Swiss Diamond Classic Pannenset

  • Gemaakt van dik aluminium
  • Voorzien van bijzondere anti-aanbaklaag
  • Zeer goede warmtegeleiding en snel op temperatuur
  • Comfortabele handgrepen
  • Pannen kunnen in vaatwasser, maar heeft al voorkeur om met de hand schoongemaakt te worden