Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Swiss Diamond XD Non-Stick Classic Sauteerpan met Deksel 24 cm

Omschrijving Swiss Diamond XD Non-Stick Classic Sauteerpan met Deksel 24 cm

Een sauteerpan, ook wel een hapjespan genoemd, lijkt op een koekenpan maar heeft een hogere rand. Deze pan is heel veelzijdig en kan daarom eigenlijk niet in je keuken ontbreken. Een sauteerpan is bijvoorbeeld heel geschikt voor pastasauzen en roerbakgerechten, maar je kunt er ook vlees en vis in bereiden. Je kunt deze pan daarom bijna elke avond gebruiken.

Sterk en duurzaam aluminium: De sauteerpan van Swiss Diamond is gemaakt van kwalitatief hoogstaand aluminium. Dit sterke materiaal brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is aluminium erg licht van gewicht. Deze pan ligt daarom prettig in de hand. Aluminium heeft een uitstekende warmtegeleiding, waardoor de pan snel op temperatuur komt en je meteen aan de slag kunt. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld over de bodem en de zijkanten, terwijl de ergonomisch comfortabele handgreep lekker koel blijft. Deze sauteerpan zorgt bij juist gebruik voor jarenlang kookplezier.

Speciale coating van diamantkristallen: Het is echt waar: de anti-aanbaklaag van de Swiss Diamond pannen bestaat uit nano-composiet en echte diamantkristallen! Diamantkristallen zijn ontzettend sterk en lopen voorop als het gaat om warmtegeleiding. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie.

Vaatwasserbestendig: Als je investeert in een nieuwe kwaliteitspan, wil je deze zo lang mogelijk goed houden. Daarom kun je deze pan wel af en toe in de vaatwasser zetten, maar niet te vaak omdat het risico op beschadigingen bestaat. De pan kan het beste even met de hand worden afgewassen. Gebruik hiervoor wat water, eventueel een beetje zeep en een zachte doek of spons.

Kenmerken Swiss Diamond Sauteerpan

  • Gemaakt van aluminium
  • Uitstekende warmtegeleiding
  • Anti-aanbaklaag van nano-composiet en diamantkristallen
  • Geschikt voor vaatwasser, maar heeft de voorkeur voor handwas
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie