Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Tower Afvalemmer Rectangular Sensor 58 liter wit/rose goud

Omschrijving Tower Afvalemmer Rectangular Sensor 58 liter wit/rose goud

Je bent op zoek naar een nieuwe afvalemmer, maar je wilt er wel graag eentje die naast functioneel ook mooi is om te zien. Als je toch een nieuwe vuilnisbak moet, doe het dan goed! Kijk bijvoorbeeld eens naar de afvalemmers van Tower. Tower vuilnisbakken staan bekend om het strakke design en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Een Tower vuilnisbak komt in elke keuken goed uit, ook in die van jou!

Stijlvolle vormgeving: Tower staat voor kwaliteit. Deze afvalemmer is daarom gemaakt van de beste materialen, namelijk sterk en duurzaam roestvrijstaal. Bij juist gebruik kan deze afvalverwerker daarom jarenlang mee. De afvalemmer heeft een binnenbak waar je maar liefst 58 liter afval in kwijt kunt. De Tower afvalemmer Rectangular Sensor is door de stijlvolle vormgeving een aanwinst voor elke keuken!

Geïntegreerde sensor: Ook handig: de Tower afvalemmer gaat automatisch open! Je zult daarom nooit meer last hebben van vingerafdrukken of andere vuil op de deksel. De afvalemmer is namelijk voorzien van een geïntegreerde sensor die, door middel van infrarood technologie, weet wanneer je in de buurt bent. Als je je hand op 15 tot 20 centimeter van de deksel houdt, zal deze vanzelf openen. Na enkele seconden gaat de deksel ook vanzelf weer dicht. Het automatische openen en sluiten maakt deze fraaie afvalemmer heel gemakkelijk in gebruik. Mocht de afvalemmer toch vies zijn geworden, dan is deze gemakkelijk schoon te maken met wat water en een zachte doek.

Batterijen benodigd: De automatische sensor werkt op batterijen. Deze 4 AA-batterijen zijn niet bijgevoegd.

Kenmerken Tower afvalemmer rectangular sensor

  • Gemaakt van sterk en duurzaam RVS
  • Inhoud van maar liefst 58  liter
  • Sensor werkt op 4 AA-batterijen (niet bijgevoegd)
  • Houd je hand 15-20 cm voor de sensor en de deksel springt automatisch open
  • Na enkele seconden gaat de deksel ook weer dicht