Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Tower Afvalemmer Sensor Pro 60 liter beige/rose goud

Omschrijving Tower Afvalemmer Sensor Pro 60 liter beige/rose goud

Afvalemmers zijn erg nuttig, maar over het algemeen niet erg leuk om naar de kijken. Daarom ontwikkelde Tower stijlvolle vuilnisbakken met een strak design, die helemaal niet erg zijn om tegenaan te kijken. Deze vuilnisbak is geschikt voor grotere huishoudens van vier of meer personen. 

Sterk en duurzaam RVS: Wat meteen opvalt aan de vuilnisbakken van Tower is het de stijlvolle vormgeving. De Tower afvalemmer Sensor Pro past daarom perfect in elke keuken. Voor de Tower afvalemmer Sensor Pro is gebruik gemaakt van de beste materialen. Deze luxe afvalemmer is namelijk gemaakt van sterk en duurzaam roestvrij staal. Deze afvalemmer gaat daarom, bij juist gebruik, jarenlang mee. De afvalemmer is in verschillende kleuren te verkrijgen, zodat je er altijd eentje kunt vinden die precies in jouw keuken past!

Geïntegreerde sensor: De afvalemmer is opgebouwd uit een binnenbak (60 liter) en een deksel. Deze deksel is voorzien van een geïntegreerde sensor, die door middel van infrarood technologie precies weet wanneer je in de buurt bent. Als je je hand op 15 tot 20 centimeter van de deksel houdt, gaat deze vanzelf open. Na enkele seconden zal de deksel ook weer automatisch sluiten. Zo zul je nooit meer last hebben van vuile vingerafdrukken op je afvalemmer! Als de vuilnisbak onverhoopt toch vies wordt, kan deze gemakkelijk worden schoongemaakt met een beetje water en een zachte doek.

Werkt op batterijen: Je hoeft geen stopcontact in de buurt te hebben, want deze handige vuilnisbak werkt op batterijen. Je hebt hiervoor 6 AA-batterijen nodig.

Kenmerken Tower Afvalemmer Sensor Pro 

  • Gemaakt van sterk en duurzaam RVS
  • Deksel voorzien van geïntegreerde sensor
  • Houd je hand op 15-20 cm van de sensor en de deksel springt automatisch open
  • Sluit vanzelf na enkele seconden
  • Werkt op 6 AA-batterijen (niet inbegrepen)