Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Tower Afvalemmer Sensor Pro losse deksel voor prullenbak Pro van 75 liter zwart

Omschrijving Tower Afvalemmer Sensor Pro losse deksel voor prullenbak Pro van 75 liter zwart

Heb je last van vingerafdrukken en ander vuil op de deksel van je vuilnisbak? Met deze deksel van Tower is dat verleden tijd. Deze handige deksel gaat namelijk vanzelf open en dicht. Het aanraken van de vuilnisbak is niet langer nodig!

Gemaakt van de beste materialen: Deze deksel hoort bij de Tower Afvalemmer Pro Sensor. De producten van Tower zijn gemaakt van materialen van topkwaliteit en hebben daarom bij juist gebruik gegarandeerd een lange levensduur. Deze deksel is gemaakt van RVS, sterk en duurzaam materiaal dat wel tegen een stootje kan. De stijlvolle vormgeving zorgt ervoor dat de Pro Sensor in elke keuken goed uitkomt.

Ingebouwde sensor: De deksel is voorzien van een ingebouwde sensor. Deze sensor werkt door middel van innovatieve infrarood technologie en weet precies wanneer je in de buurt bent. Houd je hand op ongeveer 15 tot 20 centimeter afstand van de deksel en deze gaat automatisch open. Na enkele seconden sluit de deksel ook weer vanzelf.  Door het automatische openen en sluiten is deze stijlvolle afvalemmer heel gemakkelijk in gebruik. Omdat de vuilnisbak niet aangeraakt hoeft te worden, zal hij waarschijnlijk ook niet snel vuil worden. Is de vuilnisbak toch toe aan een schoonmaakbeurt, dan kun je dit gemakkelijk doen met een beetje water en een zachte doek.

Batterijen benodigd: Ook handig: je hoeft geen stopcontact in de buurt van de afvalemmer te hebben. Deze deksel werkt namelijk op batterijen. Je hebt hiervoor 6 AA-batterijen nodig. Deze zijn niet bijgevoegd.

Kenmerken Tower afvalemmer losse deksel met sensor

  • Gemaakt van RVS, sterk en duurzaam
  • Deksel is voorzien van sensor
  • Houd je hand op 15-20 afstand en de deksel gaat automatisch open
  • Werkt op 6 AA-batterijen
  • Vingerafdrukken is hiermee verleden tijd