Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Tower Afvalemmer Sensor Pro Recycler 75 liter grijs

Omschrijving Tower Afvalemmer Sensor Pro Recycler 75 liter grijs

Wil jij ook je steentje bijdragen aan het milieu, maar heb je geen zin in verschillende afvalemmers of tasjes met plastic in je keuken? Kijk dan eens naar de Tower Afvalemmer Sensor Pro Recycler! Deze stijlvolle afvalemmer heeft niet alleen een prachtig design, maar maakt afval scheiden daarnaast wel heel gemakkelijk!

Drie verschillende compartimenten: Tower staat voor innovatie, stijl en kwaliteit, en dat voor een scherpe prijs. Deze Recycler heeft maar liefst drie aparte compartimenten, waardoor je gemakkelijk afval kunt scheiden. Eigenlijk is dit afvalverwerkingssysteem drie vuilnisbakken in één. De afvalemmer is opgebouwd uit een grote binnenbak (50L) aan de bovenkant en twee kleinere binnenbakken (21,5L) onderin de afvalemmer. De luxe afvalemmer is gemaakt van sterk en duurzaam roestvrijstaal en is in meerdere kleuren te verkrijgen.

Gaat automatisch open: De Tower Sensor Pro Recycler is voorzien van een geïntegreerde sensor, waardoor de deksel automatisch van het bovenste compartiment zal openen als je in de buurt van de afvalemmer komt. Door middel van infrarood technologie zal de deksel vanzelf openen wanneer je je op 15 tot 20 centimeter afstand van de afvalemmer bevindt. De deksel zal na enkele seconden vanzelf weer sluiten. De afvalemmer zal dus lang netjes blijven, want je zult geen last hebben van vingerafdrukken op de deksel. Mocht de emmer toch vies zijn geworden, dan kun je deze eenvoudig met een doekje en water afnemen.

 Batterijen benodigd: Voor deze handige afvalemmer heb je 6 AA-batterijen nodig. Deze worden niet bijgevoegd.

Kenmerken Tower afvalemmer Pro sensor

  • Afvalemmer met 3 compartimenten
  • In bak van 50 liter, 2 bakken van 21,5 liter
  • Voorzien van geïntegreerde sensor
  • Deksel opent automatisch wanneer je in de buurt komt
  • Deksel sluit na enkele seconden vanzelf