Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Tower Snelkookpan 4,5 liter zilver

Omschrijving Tower Snelkookpan 4,5 liter zilver

Waarom zou je kiezen voor een snelkookpan? Met een snelkookpan zet je in een mum van tijd een heerlijke maaltijd voor de hele familie op tafel, maar dat is niet eens het grootste voordeel. Bij andere kookmethodes raak je namelijk veel vitaminen kwijt. Dat is zonde, onnodig en nadelig voor je gezondheid. Door te werken met een snelkookpan worden er aanzienlijk meer vitaminen bewaard en verzeker jij je van een flinke portie gezonde voedingsstoffen.

Topkwaliteit materialen: Tower staat bekend om kwaliteit, stijl en innovatie. Het staat daarom vast dat deze snelkookpan, mits op de juiste manier gebruikt, jarenlang mee gaat. De pan is gemaakt van sterk en duurzaam RVS. Deze snelkookpan is geschikt voor de volgende warmtebronnen: elektrisch, inductie, gas, keramisch en halogeen, maar niet voor de oven.

Gemakkelijk in de bediening: De Tower snelkookpan is heel gemakkelijk om mee te werken. De comfortabele handgreep, die met een hand te bedienen is, is gemaakt van kunststof en zal nooit te warm worden. Vul de pan met water en sluit de deksel. Kies de gewenste stand door de drukregelaar goed in te stellen. Plaats de pan op de warmtebron. Is de kooktijd voorbij? Het is belangrijk om eerst alle druk te laten ontsnappen voordat je de deksel er vanaf haalt.

Gemakkelijk te reinigen: Deze snelkookpan is niet geschikt voor de vaatwasser. Het voordeel van RVS pannen is dat ze gemakkelijk te reinigen zijn. Gebruik hiervoor een beetje water, eventueel wat zeep en een zachte doek.

Kenmerken Tower Snelkookpan

  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Niet geschikt voor de oven
  • Voorzien van handgreep die met één hand te bedienen is
  • Niet geschikt voor de vaatwasser
  • Gemaakt van RVS