Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Tower Snelkookpan Sure Touch inclusief Timer 6 liter zwart

Omschrijving Tower Snelkookpan Sure Touch inclusief Timer 6 liter zwart

Kook jij graag voor grotere groepen en wil je snelle en gezonde maaltijden op tafel zetten? Door te werken met een snelkookpan behoud je meer vitaminen en goede voedingsstoffen dan met andere kookmethoden.

Hoogwaardig RVS: Als je overgaat tot de aanschaf van een nieuwe pan, dan wil je er wel eentje van topkwaliteit. Tower biedt precies dat: functionele en stijlvolle pannen, gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen. De Tower Snelkookpan Sure Touch, met een inhoud van maar liefst 6 liter, is gemaakt van hoogwaardig RVS. Dit materiaal is sterk en duurzaam en gaat daarom gegarandeerd lang mee. Deze snelkookpan is geschikt voor alle warmtebronnen, behalve de oven.

Eenvoudig te bedienen: Als je nog nooit met een snelkookpan gewerkt hebt, is het idee misschien een beetje spannend. Het is echter heel makkelijk! Voeg je ingrediënten en genoeg water toe aan de pan en sluit de deksel zorgvuldig. Plaats de pan op de warmtebron en houd de drukindicator in de gaten. Deze snelkookpan is voorzien van een handige timer, zodat jij door kunt gaan met je bezigheden terwijl de pan het werk doet. Let op: zorg dat alle druk is ontsnapt voordat je de deksel opent. De Tower Snelkookpan Sure touch is met één hand te bedienen en heeft een comfortabele handgreep. De handgreep is gemaakt van kunststof en wordt daarom nooit te warm.

Even met de hand wassen: De Tower snelkookpan vereist weinig onderhoud. Was de pan na gebruik met een beetje water, zeep en een zachte doek. Deze pan is niet geschikt voor de vaatwasser.

Kenmerken Tower Sure Touch snelkookpan

  • Gemaakt van hoogwaardig RVS
  • Voorzien van handige timer
  • Voorzien van comfortabele handgreep
  • Vereist weinig onderhoud, kan niet in de vaatwasser
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve de oven