Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Wartmann Pro Series Aanzetstaal

Omschrijving Wartmann Pro Series Aanzetstaal

Ben je op zoek naar een hoogwaardige aanzetstaal voor in de professionele keuken of voor intensief thuisgebruik? Wartmann PRO Series aanzetstaal is zo ontworpen dat je snel en eenvoudig je messen weer scherp maakt.

Maakt messen weer scherp: Als je veel met een mes snijdt dan worden ze steeds botter. Er ontstaan kleine braampjes op het snijvlak waardoor het mes weerstand krijgt als je ermee snijdt. Door met het mes een aantal keer langs het diamant gecoate aanzetstaal te gaan, maak je de braampjes weer gelijk aan het snijvlak waardoor je weer een scherp mes krijgt.

Speciale warmtebehandeling: Het aanzetstaal van Wartmann heeft een speciale warmtebehandeling ondergaan. Het mes is gemaakt van zwart, slagvast ABS en roestvrijstaal en is drievoudig geklonken. Daarnaast zijn zowel het heft als het lemmet zijdeglans gepolijst voor een mooie afwerking. De messen uit de PRO Series beschikken over een grote roestbestendigheid en een goede hardheid.

Zeer goede testscores: Het Wartmann PRO Series aanzetstaal voldoet aan alle hoge veiligheidseisen en heeft een zeer goede score als het gaat om initiële snijprestatie en een uitstekende score voor gebruiksduurzaamheid. En daarmee is het aanzetstaal absoluut een goede investering en een aanwinst in elke keuken.

Kenmerken Wartmann PRO Series aanzetstaal

  • Bladlengte: 20 cm
  • Bladdikte: 9,5 mm
  • Uitstekende testresultaten
  • Grote roestbestendigheid
  • Ergonomisch ontworpen