Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Wartmann Airfryer WM-926 LUX 3.2 liter rood

Omschrijving Wartmann Airfryer WM-926 LUX 3.2 liter rood

Eet je graag gezond, maar wil je toch zo af en toe eens genieten van heerlijke frietjes of een krokante snack? Een airfryer, ook wel heteluchtfriteuse genoemd, bewijst dat frituren en gezond eten wél heel goed kunnen samengaan. In een airfryer worden gerechten bereid door middel van circulatie van hete lucht. Neem als voorbeeld friet; friet gebakken in een airfryer bevat tot wel 80% minder vet dan friet gebakken in een gewone friteuse. En je kunt er nog veel meer gerechten in bereiden dan alleen friet en snacks.

Veelzijdig: Met een heleluchtfriteuse van Wartmann bak je niet alleen friet of snacks, maar deze is ook geschikt voor vlees, vis, groenten, pizza en zelfs voor zoete baksels zoals een cake. Daarmee is een airfryer zeer veelzijdig en zul je dit keukenapparaat bijna elke dag wel gebruiken.

Zeven ingestelde programma’s: Met de heteluchtfriteuse van Wartman kun je met een puntje van je vinger een van de zeven vooraf ingestelde programma’s selecteren. De baktijd, maar ook de temperatuur, kan daarna nog handmatig worden aangepast naar gelang jouw persoonlijke voorkeur. De airfryer geeft een signaal wanneer de tijd is verstreken en het programma is afgelopen. Na afkoeling schakelt het apparaat zich vanzelf uit. Verbrande gerechten zijn daarmee verleden tijd.

Onderbreking mogelijk: Ook kun je het programma onderbreken om het product te bekijken. Is het gerecht nog niet goed? Dan schuif je hem weer dicht en het programma hervat automatisch!

Kenmerken Wartmann Airfryer

  • Zeven vooraf ingestelde programma's
  • Bescherming tegen oververhitting
  • Inhoud mand: 3,2 liter
  • Vermogen: 1400 Watt
  • Verkrijgbaar in de kleuren: zwart, rood en wit