Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Wartmann Elite RVS Sous-Vide regelaar, WM-1505 SV

Omschrijving Wartmann Elite RVS Sous-Vide regelaar, WM-1505 SV

Sous-vide is het Franse woord voor ‘onder vacuüm’ en betekent ‘vacuümgaren’. In een waterbad worden vacuüm verpakte etenswaren op een lage en constante temperatuur verwarmd. Zo wordt het product geleidelijk en gelijkmatig gegaard. Een sous-vide is geschikt voor het garen van vlees, vis, groente en bijvoorbeeld desserts en vruchten.

Tot in perfectie: Met een sous-vide gaar je je gerecht tot in perfectie. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste temperatuur en een minimum tijd instellen. Daarna doet de sous-vide zijn werk, je hoeft er dus nauwelijks op te letten. En de resultaten zijn geweldig! Daar kan zelfs een chef-kok niet tegenop.

Gebruiksgemak: De Wartmann sous-vide is een robuust exemplaar met watercirculatie en een precieze temperatuurregeling. Door het waterdicht ontwerp is dit apparaat van Wartmann bestand tegen volledige onderdompeling. Met de stelschroef bevestig je de sous-vide regelaar eenvoudig aan een waterbak of pan. Via een touchscreen stel je de regelaar in op de gewenste tijd en temperatuur. Een pieptoon geeft aan waar je je gerecht in het water kunt doen.

Nog meer gebruiksgemak: Na elke 60 gebruiksuren geeft de sous-vide vanzelf aan om het apparaat te ontkalken. Indien nodig. De compacte regelaar neemt weinig ruimte in beslag zodat je het na gebruik snel en eenvoudig kunt opbergen zonder dat je al teveel ruimte in je kast kwijt bent.

Kenmerken Wartmann Sous-Vide regelaar

  • Precieze temperatuurregeling
  • Waterdicht ontwerp
  • De Sous-Vide geeft aan wanneer ontkalken gewenst is
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Jouw gerecht tot in perfectie gaar