Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Wartmann Keukenmixer WM-1906 MXR 4,8 liter mat wit

Omschrijving Wartmann Keukenmixer WM-1906 MXR 4,8 liter mat wit

Wil je mixen, kloppen én mengen? Dan is de Wartmann keukenmixer met een vermogen van maar liefst 1000 Watt precies wat je zoekt. Deze mooie en klassieke keukenmixer is heeft een stevige behuizing van gegoten aluminium. Een sterk en krachtig apparaat, garant voor jarenlang bakplezier!

Onmisbaar voor elke thuisbakker: Ben je een enthousiasteling die regelmatig in de keuken staat om iets lekkers te bakken? Dan is een goede keukenmixer een onmisbaar gereedschap. Met optionele accessoires wordt de Wartmann mixer een veelzijdige keukenhulp.

Inclusief: De Wartmann keukenmixer wordt geleverd inclusief 4½ liter roestvrijstalen geborstelde kom, een doorzichtige spatscherm met vulopening, garde, menghaak en kneedhaak. Een vleesmolen, groentesnijder en een driedelige pastamaker-set zijn optioneel verkrijgbaar.

Aangenaam laag geluidsniveau: De motor moet een planetaire overbrenging produceert een aangenaam laag geluidsniveau. De snelheid van de mixer stel je eenvoudig in met een grote, verchroomde draaiknop. De mixer is voorzien van een pulsefunctie waarmee je direct op volle snelheid kunt draaien. De kom, met een inhoud van 4,5 liter, is van gemaakt van RVS en is voorzien van een doorzichtige spatscherm met vulopening.

Kenmerken Wartmann Keukenmixer

  • Gegoten aluminium behuizing
  • Planetaire, metalen, overbrenging
  • Laag geluidsniveau
  • Snelheidsregeling met puls-functie
  • Krachtige 1000 watt motor