Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Wartmann Slowjuicer WM-1504 VSJ zilvergrijs

Omschrijving Wartmann Slowjuicer WM-1504 VSJ zilvergrijs

Kies voor een gezonde lifestyle met een slowjuicer. Een slowjuicer geeft meer sap met behoud van smaak, vitaminen, mineralen en enzymen dan een gewone pers. En dat past precies binnen een gezonde levensstijl. De elegant vormgegeven Wartmann Slowjuicer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past dan ook in iedere keuken.

Hoe werkt een slowjuicer: Een slowjuicer is net even wat anders dan andere keukenapparaten. Waar de meeste apparaten sneller en krachtiger worden is dat bij de slowjuicer niet het geval. Eigenlijk zegt de naam het al, de slowjuicer werkt op zijn gemak en perst op lage snelheid alle ingrediënten. Dit zeer langzame proces zorgt ervoor dat alle vitamines, mineralen en enzymen uit de producten worden gehaald en niets van deze kostbare voedingsstoffen verloren zullen gaan. Zo kun jij optimaal genieten van een heuse vitaminebom.

Slim ontwerp: Dankzij een compact geïntegreerd ontwerp perst de Wartmann Slowjuicer tot 30% meer sap uit fruit en uit groenten dan een andere pers. De slowjuicer beschikt over een krachtige motor met planetaire overbrenging. Het resultaat is een soepel werkende, stille slowjuicer met een zeer goede persdruk en een lange levensduur. De slowjuicer perst met een bijzonder laag toerental tot 30 omwentelingen per minuut. Daardoor blijven vitaminen en andere belangrijke voedingsstoffen optimaal behouden. Ook harde groenten worden in de Wartmann Slowjuicer makkelijk verwerkt.

Eenvoudig te bedienen: De Wartmann slowjuicer is eenvoudig in elkaar te zetten en met één knop te bedienen. Bovendien is deze slowjuicer zeer onderhoudsvriendelijk, in enkele seconden is de juicer schoon te maken. Maak de deksel los en je kunt in een keer de persschroef en de sapbeker losklikken en afspoelen. Bovendien beschikt de juicer over een handige reverse-stand. Dit betekent dat je de deksel niet hoeft te openen als er een groot stuk de invoer blokkeert.

Kenmerken Wartmann Slowjuicer

  • AC motor
  • 150 Watt
  • Planetaire overbrenging
  • 30 omwentelingen per minuut
  • Massa: 4,9 kilogram
  • Geluidsniveau: 40 dB